مشاوره حقوقی رایگان - جلب نیابتی

سلام. من چند سالی هست بخاطر جلبی که همسر سابقم علیه من بابت معوقه نفقه گرفته متواری و تو شهری دورتر مشغول کار شدم حالا با صاحبکارم میخوام تسویه کنم اذیت میکنه و به امروز و فردا موکول می‌کنه (مبلغ زیادی ازش طلب دارم) حالا هم میگه سه نفر مامور کلانتری اومدن محل کار دنبال تو میگردند می‌خوان جلبت کنند
حال سوالم اینه که آیا مامور کلانتری می‌تونه بدون حضور شاکی یا نماینده یا وکیل شاکی بیاد محل کار من وبخواد منو جلب کنه یا نمیشه صاحب کارم دروغ میگه که پول منو نده
ممنون میشم راهنمایی کنید
من هیچ جرمی کیفری ندارم فقط همین دوازده میلیون معوقه هستش که همسر سابقم دو سه سال پیش جلب گرفته روم چیزی دیگه ندارم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله می تواند.
درخواست اعسار بدید تا جلب منتفی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای جلب متهم ، اصولا مامور کلانتری همراه با شاکی هستند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله مامور هم میتواند بیاد ولی شما بهتر است پرونده نفقه را تعیین تکلیف کنیدو اعسار بدید