مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب نیابتی

با سلام. من از کسی طلبکار بودم و سفته این آقا رو گذاشتم اجرا و ایشون به هیچ یک از جلسات دادگاه و شورای حل اختلاف نیومد و بعد جلب صادر شد. چون شیراز بودن من درخواست نیابت کردم و در شیراز جلبشون کردم. الان میخوام بدونم این آقا زندان همون شهر شیراز میمونه یا خیر باید بیاد همین شهر که من ازشون شکایت کردم.

پاسخ ها :

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

سلام دادگاه معطی نیابت موارد نیابت داده شده را انجام داده و ایشان را تحت الحفظ به شهر شما میفرسته