مشاوره حقوقی رایگان - قیم کردن

با سلام من مردی 26 ساله هستم ازدواج کردم یکسال پیش پدرم فوت شد و قیمیت خواهر 7 سالم به مادرم رسید ولی مادرم صلاحیت نگهداری از خواهرم رو نداره میخواستم بدونم میتونم درخواست قیمیتشو بدم؟ همسرم هم کاملا راضی هستش ممنون میشم پاسخ بدید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اصولا خیر
مادر اولویت خواهد داشت
ولی اگر با ارایه مستندات و
مدارک عدم صلاحیت مادر اثبات گردد قیمومت لغو خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از سرپرستی دادسرا پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

با سلام
در صورت بودن شرایط قانونی این امکان وجود دارد.
و السلام

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در قیمومیت مادر مقدم هست ولی اگر شما دلیل موجه ای بابت عدم صلاحیت مادر دارید میتوانید با ارایه آن از شعبه سرپرستی عزل مادر را بخواهید و خودتان برای قیمومیت اقدام کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله میتوانید شما قیم ایشان باشید به شرطی که شرایط قیمومت را داشته باشید و ایشان عملا نتوانند قیم این فرد باشند