مشاوره حقوقی رایگان - هزینه کارشناسان نفقه

با سلام
در صورتیکه زوجه به نظر کارشناس نفقه اعتراض کند دوباره توسط سه کارشناس، مبلغ نفقه تعیین میگردد سوال اینجاست که هزینه کارشناس اول و همچنین سه کارشناس بعدی بعهده زوج است ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال پرداخت حق الزحمه کارشناس رسمی دادگستری و یا هیئت کارشناسی بر عهده خواهان است و چنانچه خواهان در دادخواست خود تقاضای مطالبه هزینه های دادرسی را نموده باشد ، در موقع اجرای حکم می تواند هزینه های قانونی دادرسی را از محکوم به استیفا نماید .

یک وکیل

ابتدائا این هزینه باید توسط زوجه پرداخت گردد و چناچه در دادخواست محکومیت زوج به پرداخت هزینه های دادرسی تقاضا شده باشد بعد از محکومیت زوج این مبلغ از وی اخذ خواهد شد

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.این سوال را از کانون کارشناسان رسمی دادگستری بپرسید.یاالله

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،درقانون قیدشده که درخواست کننده برای کارشناسی یاهیئت کارشناسان بایدحق کارشناس یاکارشناسان رابپردازد،نهایتا پس ازمحکومیت هریک ازاصحاب دعوی ازمحل محکوم به کسی که بنفعش حکم شده وجوه کارشناسی پرداخت می شود‌‌مو‌فق باشید