مشاوره حقوقی رایگان - بررادم منوکتک میزنه و تهدید میکنه

من دختری 18 ساله هستم که درسن 8سالگی پدومادرم ازهم جداشدن ومن وبرادرم که 10سال ازمن بزرگتر است با مادرم زندگی میکنم برادم مغز مریضی داره ومراکتک میزند و همیشه تهدید میکنه که منو میکشه وتوبیابان چال میکنه چندبارهم باچاقوبهم حمله کرده چندین بارمیخواستم ازخانه فرارکنم لطفاراهنماییم کنید من امنیت جانی ندارم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هر شخصی با رسیدن به سن 18 سال رشید محسوب می‌شود و می‌تواند به صورت مستقل زندگی نماید و در صورت موضوع فوق می توانید شکایت کنید