مشاوره حقوقی رایگان - ترک زن بدون اجازه مرد

یکم شهریور ماه زنم بدون اجازه من رفت با بچه ها بعد یک ماه و نیم از طرف شورای حل اختلاف برگشت و بعد بیست و چهار ساعت دوباره بدون اجازه بدون هیچ چیزی دوباره با بچه رفت الانم دادخواست داده که درخواست نفقه و مطالبه دادرسی میخواد من الان چکار کنم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما اول اظهارنامه جهت تمکین بدهید و سپس دعوای متقابل تمکین مطرح کنیید