مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

همسر بدون دلیل موجه منزل را ترک کردند و من درخواست تمکین دادم و در مرحله تجدید نظر است بین دو دادگاه بدوی و تجدید نظر خانم بیست روز آمدند تمکین کردند و مجددا رفتند ایا ممکن هست به دلیل تمکین بیست روزه ایشان پرونده تمکین بسته بشود (دادگاه تجدید نظر هم در جریان این تمکین هست و جلسه رسیدگی مشخص شده) ؟ من باید مجدد درخواست تمکین بدهم؟ پرونده تمکین در حال جریان چه می شود؟
ممنونم.

پاسخ ها :

فريد  مظفري مقدم

جناب آقای فريد مظفري مقدم :

خیر احتیاج به دادخواست مجدد نیست چونکه تمکین باید استمرار داشته باشه.