مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن نفقه از پدر

با عرض سلام دختری 26 ساله هستم که به اصرار پدرم عقد کردم اما چون مشکل داشتیم توافقی بدون گرفتن نفقه و مهریه از هم جدا شدیم ضمنا بنده باکره هستم و چون مدت اندکی عقد بودیم نام شوهر از شناسنامه ام حذف شده است بعد از مدتی بخاطر مشکلاتی که با زن پدرم داشتم پدرم و همسرش مرا از خانه بیرون کرده اند آیا این اجازه را دارند که مرا بیرون کرده اند ؟و آیا میتوانم برای گرفتن نفقه از پدرم اقدام کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله در صورت مجرد بودن ونداشتن شغل ودرامد وعدم توانایی جهت اشتغال ممکن است