مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن نفقه

سلام من یه دختر 16 سالم و از همون اول تولد مادر پدرم جدا شدن و منو به خانواده ی عمم اینا دادن،ولی حضانتم هنوز با پدر خودمه.
جونم بگه براتون که توی این 16 سال زندگیم هیچی بهم نداده،همه ی پول غذا ،لباس،مدرسه و پول تو جیبیم رو همش خانواده ی عمم دادن.
حقوقشم خوبه چون بازنشسته ی شرکت نفته.
سه تا دختره دیگه داره از چندتا زن دوتاشون ازدواج کردن و طلاق گرفتن و یکیشون که دو سه سال ازم کوچیکتره با این حال به اونا ماهی یه تومن میده و علاوه بر اینا پول لباس،خوراکی وکلاس رفتناشونم میده.
ولی به من ماهی یک درمیون 200 تومن میده اینم میگه استفاده کن برای خرید لباس و خرجیه مدرست. حقیقتش من حتی یه گشواره ی طلا هم تا حالا نداشتم بهش میگم همش میگه این 200 تومنارو جمع کن باهاش خودت بخر.
درحالی که این 200 تومن دادناشم ماهی درمیونه.
غیر از اینا بهش میگم شما چندماه یکبار بهم چیزی غیر از این 200 تومن نمیدی بعد تو این اوضاع انتظار داری همه چی باهاش بخرم!؟
بهم میگه از خانواده ی عمت بگیر تو بااونا زندگی میکنی!
ممنون میشم راهنماییم کنید که چطوری میتونم ازش پول بیشتری بگیرم! چون خدا شاهده من حتی یه گوشواره ی نقره هم تاحالا تو گوشم نکردم.
یه لباس درسته حسابی نخریده من بپوشم.
پول ثبت نامه مدرسمم از جیب عممه. کاابو دفتر خریدن هم همش عمم میخره میگه تو با دخترم هیچ فرقی نداری. ولی من حقوحقوقمو میخوام.
واسه بقیه دختراش دهتا النگوی طلا خریده واسه دخترش که ازدواج کرده بود یه ماشین خریده ولی من هیچی.
ممنون میشم راهنماییم کنید مرسی

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام در صورت عدم پرداخت نفقه مادر یا قیم مطالبه نفقه نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در صورت عدم پرداخت نفقه مادر یا قیم مطالبه نفقه نماید