مشاوره حقوقی رایگان - غرامت نقص عضو و از کار افتادگی و معلول حین خدمت

سلام و عرض ادب، من سرباز ارتش بودم که در خدمت حین جابه‌جایی وسایل سنگین، رباط صلیبی و مینیسکه زانوم کامل پاره شد و کمرم نیز اسیب دید، رای جلسه شورای عالی و کمسیون 120 آجا این هست ک رای به 13 درصد غرامت نقص عضو و از کارافتادگی و معلول حین انجام وظیفه شناخته شدم و بعد از اتمام این مراحل پرونده‌رو صادر کردن به بیمه صبا و بیمه کوثر،میخواستم ببینم چی به من تعلق میگیره؟ ممنون از پاسخ گوییتون❤️

پاسخ ها :

غرامت نقص عضو از کار افتادگی معلول حین خدمت