مشاوره حقوقی رایگان - دریافت غرامت (دیه)

باسلام
درسال 1381 دچار مجروحیت 33درصد حین خدمت سربازی شدم. و با تصویب کمیسیون ماده 140 مشمول معلول خدمتی بند الف ماده 128 قانون مذکور شناخته شدم.
و طی ابلاغ اداری کارکنان وظیفه بند ب ماده 138 قانون استخدام ناجا هیچ حقوق و بیمه و مزایایی برای اینجانب مقرر نگردید.
با عنایت به معلولیت موجود و تضییع حق اینجانب، عاجزانه مساعدت و راهنمایی مقدور را در جهت دریافت دیه از ناجا را تقاضا دارم
لازم به ذکر است در سال 1384 علی رقم رضایت اینجانب مبلغ 140/000 تومان تحت عنوان هدیه ایثار به حساب اینجانب واریز نمودند.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام موضوعتان قابل اقدام از طریق دادگستری جهت دریافت دیه 33% می باشد