مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از اداره راه در تصادف

بنده در محور قوچان مشهد در جاده حومه شهری که مربوط به شهرداری بوده بنابه دلایل ذیل تصادف نمودم.
1_اداره راه سمت چپ جاده راکه از وسط فضای سبز مشغول کنده کاری بودند دو عدد علمک گذاشته بود و غیر از آن هیچ وسیله هشداردهنده ای نبود و سمت راست جاده را در جاده اصلی ماشین های اداره راه اعم از کمپرسی و بیل بکو پارک نموده بود. بنده در حال سبقت بودم که راننده جلو به محض رسیدن به مانع زد روی ترمز و چون بنده خواستم از سمت راست فرار کنم ماشین های اداره راه مانع فرار بنده شد و مجبور شدم گوشه سمت چپ ماشین راننده جلو را با گوشه سمت چپ ماشین خودم بمالانم. حالا با این تفاسیرمی توانم از اداره راه شکایت کنم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل اقدام و پیگیری است اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله شما باید شکایت نمایید و درخواست کارشناس رسمی را مطرح نمایید تا میزان تقصیر هر کدام مشخص گردد

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام...طرح دعوی قانوناً ممکن است اما حصول نتیجه بستگی به عوامل متعددی دارد...