مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با سلام. بنده ساعت 30ر23شب مورخ26ر7ر1401 در حالی رانندگی بودم ماشین دوستم رو قرض گرفته بودم برم کار ام رو انجام بدم و بیام متاسفانه تو جاده تصادف واژگون کردم خودم تنها بودم افسر راهنما رانندگی امده 50٪من رو مقصر کرده و 50٪درصد هم اداره راه خودم هم زخمی و شکستکی پیدا کرده بودم با اورژانس منتقل شدم بیمارستان
الان میخوام بدونم میتونم شکایت اداره راه بکنم 50٪خسارت ام رو بگیرم
چون ماشین پژو 206تیپ 2مدل 99بوده و بیمه بدنه نداشته و ماشین هم طبق نظریه کارشناسی 100میلیون خسارت دیده خودم شکایت بیمه ماشین رو کردم برای خسارت بدن خودم که بیمه 50٪درصد شو میده و میگه 50٪درصد دیگه اش با اداره راه هست
باتشکر
چون بهم میگن اداره راه وکیل و کارشناس داره و بخاطر همین خیلی زرنگ باید باشی تا خسارت ازش بگیری
بخاطر همین به یه وکیل خوب نیاز دارم با هر شرایطی که باشه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

لطفاً از قسمت «درخواست وکیل »در سایت تقاضا نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در قسمت درخواست وکیل اقدام کنید در خدمت هستم

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

بله می توانید. در صورت تمایل به اعطای وکالت تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که در تصادف شما جاده و سایر ملحقات آن تاثیر داشته باشد امکان شکایت برای شما وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید از اداره راه شکایت نمایید و اداره راه مکلف است که 50 درصد خسارات مالی وارده به خودرو و خسارات جانی را پرداخت نماید و

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی سؤال شما قبلا پاسخ داده شده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با احترام با احدی از همکاران سایت ارتباط برقرار کنید

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

مقصر به میزان تقصیر باید جوابگو واز عهده خسارت براید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
بله امکان مطالبه دارید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید از اداره راه شکایت نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر شرق تهران هستید من امادکی وکالت شما را دارم

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام بله امکان دریافت خسارت از اداره راه وجود دارد

عباس بنائی

جناب آقای عباس بنائی :

سلام بر شما. بله امکان اخذ خسارت از اداره راه وجود دارد.

سید علی موسوی تبار

جناب آقای سید علی موسوی تبار :

سلام وقت بخیر ، با توجه به کروکی پلیس و مقصر شناخته شدن اداره راه ، امکان شکایت وجود دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب قابل بررسی می باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق سایت اقدام به انتخاب وکیل کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام از اداره راه شکایت و درخواست بررسی مجدد کنید. در صورت تمایل ب ادامه پرونده از طریق وکیل از طریق سایت اقدام همکاری با وکیل را ثبت کنید.