مشاوره حقوقی رایگان - اثبات رباخواری

سلام بنده گیر یک ربا خوار افتادم و از سر نادانی پول نزول ازش میگرفتم مثلا یک میلیارد به من برای 40 شب ششصدمیلیون کشیده روش یا سیصد میلیون داده دوماهه 400کشیده روش و کلی مبالغ دیگه الان دستش چک دارم و توان پرداخت ندارم چون واقعا نابود شدم زیر بار قرض از طرف کلی ویس و پیام از واتس آپ دارم که بیانگر همین معامله ها هست آیا میشه ثابت کرد با همین مدارک ویس و پیام ها ممنونم

پاسخ ها :

محسن  مرادي

جناب آقای محسن مرادي :

سلام با توجه به اسناد و مدارکی که دارید در صورت شکایت محکوم می گردد.

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام اگر رابطه کاری با ایشان ندارید با مدارک میشه اثبات کرد، لازمه بدونید گرفتن ربا هم جرمه