مشاوره حقوقی رایگان - افراز سند

سلام

یک زمینی را مشارکت در ساخت دادم 33.5% مال ما و بقیه مال سازنده واحدهای ما اول ج و دوم ش و سوم ج  می باشد و با توجه به متراژ ساخت حدود 35 متر دیگر طلبکار می شویم

آیا این تفکیک واحدها بدین صورت همان افراز سند محسوب می شود؟

چون طبق بند قرارداد مشارکت در ساخت فروش یا پیش فروش تا قبل از افراز سند ممنوع می باشد

حالا سازنده واحدها رو فروخته هر چند که واحدهای ما مشخص است ولی این 35متر ما توی واحدهای است که فروخته

آیا سازنده خلافی صورت داده من شکایت کنم عنوان شکایت چی باید باشد؟
با تشکر

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بستگی به مفاد قراردادتون داره و قرارداد باید بررسی شود ولی در مجموع حل اختلاف در مورد کلیه اختلافات راجع به پیش فروش آپارتمان در صلاحیت داوری است و توصیه میکنم به یک وکیل دادگستری مراجعه نمایید . چون موضوع کاملا تخصصی است