مشاوره حقوقی رایگان - تصادف حین ماموریت نظامی

سلام وقت بخیر
من شاغل در نیروهای مسلح می باشم در سال 97 در حین ماموریت موتور سیکلتی از پشت به من برخورد کرد که باعث در رفتگی زانو و پارگی 4 رباط زانوی من شد. که با هزینه شخصی خودم طی دو عمل بازسازی کردم با توجه به مدارک، معلول حین خدمت شناخته شدم و رای کمیسیون 30 درصد در نظر گرفته شد و طبق بیمه عمر و حوادث، بنیاد تعاون غرامت 30 درصد به حساب من پرداخت کرد حالا سوالم اینه که بغیر از پرداخت غرامت بنیاد که طبق فیش از حقوقمون کم میشه چیزی دیگه شامل حالم میشه؟

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

اگر بعداز اخذ غرامت بیمارستان حاد شده درخواست معاینه مجدد در کمیسیون پزشکی بعید اگر شاغل هستید