مشاوره حقوقی رایگان - پروانه حفر چاه

با سلام
آقایان/خانم های وکلای محترم
اینجانب مقدار5000هزارمترزمین مزروعی دارم درسال 1390 درخواست حفرچاه کشاورزی تقدیم اموراب شهرستان نمودم صمن فراخوان درسال 1399 .کارشناس بازدید .باتوجه به آبدهی متوسط وکوهستانی ودامنه ای باکوهای مرتفع درصورتی که درهرثانیه 4لیتر ازچاه برداشت شود ضرری برای آبهای مجاوروزیرزمینی ندارد وآزمایش اب چاه بعدازحفاری .
نوشته درحریم ضرری چشمه ی پایین دست قراردارد وجای چاه دراراضی متقاصی مقدورنیست
ازقانون عادلانه آب ماده 5وماده 3باتبصره 1و2چه بیان میدارد
بنده چکارکنم لطفا راهنمایی یاراه چاره ای برای این کشاورزگرفتاربیان دارید

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

باید مسله را با اداره کشاورزی حل و فصل کنید چون مقدار زمین زیاد است نیاز به وکیل دارید