مشاوره حقوقی رایگان - تعیین اقساط مهریه

با سلام و عرض ادب خدمت اساتید و وکلای محترم

ببخشید یه سوال داشتم من یه کارگر نیروی حجمی هستم و قراردادی یه ساله هستم و شغلم هم اصلا امنیت شغلی نداره، حقوق من با مزایا و اضافه کاری هفت تومنی می شه و اداره کاری هستش، حدود 1 تومن در ماه قسط وام ازدواج می دم و پدر و مادر پیری هم دارم که کمک خرج اونا هم هستم، یه پرایدی به نام خودم داشتم که شش ماه قبل از شکایت مهریه خانومم به نام پدرم کردم، در دوران عقد هستیم و زندگی مشترک تشکیل نداده بودیم با توجه به این که مهریه تعداد سکه ها 400 عدد و 1378 شاخه گل هست و خانوم باکره هستن، با توجه به تجربه و روند کار معمولا قضات محترم چه تعداد سکه پیش قسط و چند ماهی سکه برای بنده در نظر می گیرند؟ در ضمن حقوق بنده فعلا یک چهارمش مسدوده، ایا بعد از صدود حکم قطعی این یک چهارم باز هم توقیفه؟ یا باز می شه؟ در ضمن خانم بنده اهل روستا هم هستن و زندگی معمولی دارن اگه نفقه هم مبلغش مشخصه ممنونم می شم عرض بفرمایید ماهی چند حدودا می شه ، در ضمن از سال گذشته که عقد کردم هر ماه مبلغ 200 الی 400 نفقه ایشون رو پرداخت کردم چیزی حدود 6 ملیون و خورده که مدارکش هست،

سپاس از شما بزرگواران

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

مهریه خانم باکره نصف می شود . میزان سکه ها و اقساط باتوجه به میزان درامد و دارایی شما تعیین میشود ٫ بله یک چهارم تا زمان تسویه کامل بدهی یا رضایت همسرتان مسدود است ٫ میزان نفقه براساس خانواده و سطح تحصیلات و زندگی خانم تعیین میشود و مقدار معینی ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تعداد پیش قسط مهریه و اقساط ماهیانه ، بستگی به شرایط مالی زوج ، خواهد داشت و