مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزندان

سلام خسته نباشید من و همسرم 12 سال پیش از هم جدا شدیم دو دختر دارم که پیش پدرشون زندگی میکنند سال هاست که پدر و نامادری دخترام اذیتشون میکنند مثل آزار جنسی تحقیر کردن و کتک زدن دخترام میخواستم شاکی بشم و دخترام و بیارم پیش خودم فقط میخواستم بدونم که ایا حق با من هست یا پدرشون و اینکه چه حکمی به پدر بچه ها میدن (من مجردم و شاغل)
دخترام یکی 16 و یکی 17 ساله اند

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

دختران شما از حضانت خارج شده اند و خودشان می‌توانند تصمیم بگیرند که با چه کسی زندگی کنندخودشان هم می‌توانند طرح شکایت کنند به همراه شما