مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزندان رو میخام شوهرم معتاد

من 8 ساله متوجه شدم همسرم اعتیاد داره به هرویین و تریاک و مشروبات الکلی و شیشه یه زمانی میکشیده و توهم میزد الان دوباره بعد یکسال کم کم داره شروع میکنه و من دیگه راضی نیستم به زندگی باهاش ادامه بدم و میخوام اقدام کنم برای جدایی و فرزندانم رو خودم به حضانت بگیرم پسرام 7و9 ساله اند چطور میتونم و کجاباید برم برای اقدام ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام دادخواست طلاق به استناد عسروحرج (اعتیاد مضر مطرح وتمامی مستندات لازم را ارایه دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول باید مدارکی دال بر اعتیاد وی جمع کنی بعد .....

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای ثبت دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
میتوانید مطابق مفاد عقد نامه اقدام به طلاق نمایید . حضانت فرزندان تا هفت سالگی با مادر و از هفت سالگی به بعد تا سن بلوغ با پدر است و بعد از آن خود فرزند تصمیم گیرنده است .
با این حال تحت شرایطی دادگاه با توجه به مصلحت فرزند تصمیم دیگری اتخاذ می‌کند .
پیشنهاد میشود جهت انجام امور حتماً از مشاوره های تلفنی دادراه بهره مند شوید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام به همین سادگی نمی باشد اما برای مهریه از اجرای ثبت و یا دادگاه
طلاق از دادگاه خانواده
و حضانت هم راه خودش دارد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بعد از 7سالگی تا سن بلوغ پسران یعنی 15 اولویت حضانت با پدر است مگر در صورت عدم صلاحیت و لغو حضانت ایشان بنابراین دادخواست لغو و سلب حضانت مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با دلایل اعتیاد مضر دادخواست طلاق به علت عسرو حرج دهید و در مورد حضانت نیز تا 7 سال با مادر است و بعد از ان اگر پدر مصلحت طفل را رعایت نکند میتوانید حق حضانت را از پی سلب نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضانت‌ تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کرده و دادخواست طلاق از طرف زوجه با مدارکی که دال بر عدم صلاحیت همسر و عسر و حرج شما می باشد مبادرت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحت شرایطی دادگاه با توجه به مصلحت فرزند در مورد حضانت تصمیم دیگری اتخاذ می‌کند و با توجه به توضیحات شما احتمالا از پدر سلب میشودشما میتوانید با اثبات اعتیاد طلاق بگیرید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است از اهرم فشار نفقه و مهریه برای اجبار همسرتان به طلاق توافقی استفاده نمایید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام باید دادخواست طلاق بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست طلاق خود را ثبت کنید. باید عسر و حرج خود را ثابت کنید..حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر است و در مورد پسر از 7 تا 15 سالگی با پدر، مگر عدم صلاحیتش را اثبات و سلب حضانت از وی کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا باید اعتیاد زوج احراز و اثبات گردد

و زوجه میتواند دادخواست طلاق با استناد به شروط 12 گانه مقرر در عقدنامه و یا عسر و حرج اقامه نماید
ولی زوجه باید عسر و حرج خود را در دادگاه اثبات نماید

و در صورت
استنکاف زوج از دادن نفقه به مدت حداقل 6 ماه و عدم امکان الزام زوج به پرداخت نفقه

سؤ رفتار و معاشرت زوج

اعتیاد زوج اگر باعث اختلال در زندگی خانوادگی باشد
و ...
زوجه میتواند دادخواست طلاق را اقامه نماید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

اقدام به طرح دادخواست طلاق نمایید که این امر نیاز به داشتن ادله محکم توسط شما برای اثبات این امر می‌باشد و سپس تقاضای سلب حضانت فرزندان را مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اثبات عدم صلاحیت وی به جهت اعتیاد مضر و زیان آور

یک وکیل :

با سلام
با اثبات عدم صلاحیت اخلاقی و روانی همسر و اثبات اعتیاد مضر ایشان امکان طرح دعوا در دادگاه خانواده را خواهید داشت.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست طلاق را ثبت نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

حضانت طفل تا 7 سالگی با مادر است و اگر شرایط پدر خوب نباشد مثل اعتیاد حضانت کافی السابق با مادر است