مشاوره حقوقی رایگان - دادنامه

بزه انتسابي به هر يك از متهمان را محرز دانسته مستندا به ماده 637 قانون مجازات اسلامي كتاب پنجم تعزيرات هر يك
از متهمان را به تحمل هفتاد و چهار ضربه شلاق تعزيري و متهم رديف دوم را مستندا به بند
ب ماده 23 و ماده 24 قانون مجازات اسلامي از حضور در شهرستان ... به مدت دو سال به عنوان مجازات تكميلي
منع مي نمايد و به ايشان متذكر مي گردد در صورت عدم رعايت مجازات تكميلي در زمان اجراي حكم براي بار اول مدت
مجازات تكميلي تا يك سوم افزايش مي يابد و در صورت تكرار بقيه مدت مجازات تكميلي به حبس درجه هفت تبديل خواهد
شد . راي صادره حضوري است و ظرف مهلت بيست روز از تاريخ ابلاغ قابل تجديد نظر خواهي در محاكم محترم تجديدنظراستان... میباشد.عذرمیخام میشه راهنماییم کنیداین چی میگه اخرش شلاقو باید بخوریم یان این حکم چی میگه کلا