مشاوره حقوقی رایگان - اتهام خیانت در امانت کارگر

سلام کارفرما به من شک کرده بود زنگ زد کلانتری و از کلانتری اومدن و من رو بردن کلانتری اون جا کارفرما به تهمت دزدی میزد و میگفت تو از 900 میلیون از کارت مشتری به کارت خودت واریز کردی در حالی که این صحت نداشت افسر کلانتری میگفت اگه رضایت کارفرما رو جلب نکنی امشب پنجشنبه هست باید بندازمت زندان. اونجا قرار براین شد یه صورت جلسه طرح کنه و با این موضوع که900 میلیون از کارت به مشتری به کارت من واریز شده و شنبه میریم استعلام میگیریم
ولی متاسفانه افسر پروند شنبه میریم استعلام میگیریم رو قید نکرده و من هم متاسفانه بدون اینکه بدونم چی نوشته صورت جلسه رو امضا کردم. شنبه کارفرما نیومد استعلام بگیره و طبق همون صورت جلسه از من شکایت کرده و قاضی بدون اینکه استعلام حساب های منو بررسی کنه طبق صورت جلسه رای صادر کرده و خیانت در امانت زده به مبلغ 900 میلیون. من الان باید چیکار کنم همچین پولی تو حساب من نیومده و ظاهرا افسر کلانتری با کارفرما دست به یکی کرده و من با این از کارفرما و افسر کلانتری شکایت کردم بازم قاضی طبق اون صورت جلسه 900میلیونی رای صادر کرده تو رو خدا راهنمایی کنید من باید چیکار کنم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به رای صادره اعتراض کنید و ضمن شرح ماوقع درخواست استعلام از بانک نمایید و اینکه سوء نیت شما در این اتهام باید ثات شود.صورتجلسه چه بوده که امضاء کردید؟اگر از محتویات صورتجلسه مطلع نیستید قید کنید تحت فشار بودید ....