مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی

باسلام و احترام
مسدودی حساب برام اس ام اس آمده
با مراجعه به سایت eers و وارد کردن اطلاعات
پیغام همچین کاربری در سامانه ثبت نیست میاید؟
راه کار چیست؟
اعلام مسدودی از سمت بانک مرکزی اعلام شده

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید اطلاعات خود را را در سامانه ثبت کنید ومنتظر بمانید تا پیامک ان ارسال شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .این سامانه تا یکماه از مسدودی حساب باز نمیشود باید منتظر بمانید

مینا احمدی

مینا احمدی :

امكان دارد از طرف دادستاني و يا پليس فتا مسدود شده باشد اگر در سايت هاي شرطبندي شركت داشته ايد يا خريد و فروش اينترنتي داشته ايد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با مراجعه به بانک جویای علت مسدودی حساب خود شوید و در صورت عدم دسترسی ب اطلاعات ب پلیس فتا مراجعه و از طریق دادستانی مشکل خود را پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از مدتی اطلاعات شما ثبت می شود و می توانید وارد سایت شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از ثبت در این سایت حدود دو هفته طول می‌کشد تا ابلاغیه برای شما بیاید