مشاوره حقوقی رایگان - حضانت خواهر

من خانم 23 ساله متاهلم حضانت من و خواهرام با پدربزگ مادری بود ( خواهر هام هنوز تحت حضانتن ) آیا راهی وجود داره بتونم حضانت خواهرامو بگیرم؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی دادخواست صدور حکم حضانت بدهید به دادگاه خانواده محل سکونت پدر بزرگ و به طرفیت ایشان بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اصولا حضانت و قیم قانونی انها بعد از پدر و مادر پدربزرگ است مگر انکه عدم صلاحیت محرز شود و شما دادخواست قیمومت دهید

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام حضانت تنها تا 9 سال برای دختران مطرحه. اگر سن خواهران 18 سال هست مستقل هستند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر حضانت و نگهداری از فرزند تکلیف قانونی والدین و جد پدری است و قابل انتقال نیست

و اگر منظور شما قیم است
شما میتوانید دادخواست تغییر قیم را به علت عدم صلاحیت قیم ، اقامه نمایید و اگر عدم صلاحیت قیم و مصلحت مولی علیه اثبات گردد حکم صادر خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سن حضانت تا پایان بلوغ است
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق سرپرستی دادگستری پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تحت شرایطی با توجه به سن امکان اقدام می باشد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بستگی به سن خواهراتون داره

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بتوانید عدم صلاحیت پدربزرگ را ثابت کنید میتوانید خودتان درخواست قیومیت بدید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نيازمند بررسي موضوع و احراز رشد و بلوغ و وضعيت حضانت و قيمومت مي باشد