مشاوره حقوقی رایگان - 7 درصد از کار افتادگی حین خدمت ماده 121

7 درصد از کار افتادگی معلولیت حین خدمت و مشمول طبقه دوم از بند الف ماده 121 سطح سلامت سپاه رای کمیسیون پزشکی دارم و بسیجی قراردادی بودم هیچ چیزی هم بهم ندادن الان بخاطر از کار افتادگی دستم هیچ جا بهم کار نمیدن آیا میتونم جایی شکایت کنم برای خسارت یا حق و حقوقم ؟؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

از کار افتادگی حین خدمت سپاه معلولیت حین خدمت سپاه