مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل اعسار

درصورت اجرای حکم ماده 3محکومیت مالی بابت چک که به میزان 200 میلیون بوده و تقسیط پیش 50 میلیون و ماهیانه یک و نیم میلیون در تجدید نظر قطعی شده فرد بدهکار میتواند پس از بازداشت و زندانی شدن درخواست تعدیل بدهد و همزمان در خواست کند تا روشن شدن وضعیت تعدیل با وثیقه آزاد شود؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بعداز چند سال امکان تقاضای تعدیل است لیکن بستگی به نظر دادگاه دارد
پاسخ سوال دوم خیر است