مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل تقسیط محکوم به

با عرض سلام. در تاریخ خرداد ماه خوانده جلب شد. بعد از آن درخواست اعسار داد مورد قبول واقع شد و قرار شد طلب منو قسطی بده بعد از آن یکبار دیگه اینبار تقاضای تعدیل کرد مورد قبول واقع نشد آیا میتوان 3بار پشت سرهم تقاضای تعدیل کنه؟ لازم به ذکر است که این شخص داره وقت کشی میکنه حالا من باید چکار کنم

پاسخ ها :

تعدیل تقسیط محکوم به دادخواست تعدیل مجدد تعدیل اقساط تعدیل محکوم به