مشاوره حقوقی رایگان - وضعیت بیمه تامین اجتماعی

بنده به عنوان کارشناس مامایی از فروردین 78 تا فرودین 79 طرح خود را در بیمارستان افشار یزد گذراندم در ان موقع دفترچه تامین اجتماعی هم داشتم ولی الان که به اداره تامین اجتماعی مراجعه کردم میگن هیچ اسمی از شما برای بیمه رد نشده الان 20 سال سابقه کار در مرکز بهداشت را دارم میگن باید چندین میلیون بدی چون اون سال هیچ حق بیمه ای دانشگاه رد نکرده. به نظر شما چه کنم ؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام، با حق بیمه را یا شما باید پرداخت کنی یا کار فرمای که برایش کار می کردی.