مشاوره حقوقی رایگان - دستور قضایی

سلام وقت بخیر میخوام بدونم با توجه به عدم حضور متهمین این دستور قضایی یعنی چی ؟.....
(دستور قضایی مبنی بر استخراج پرونده با وصول نتيجه و استعلام و اقدام پيرو سابقه و تجديد وقت نظارت و رفع نقص پرونده در تاریخ 1401/08/09 صادر گردید)

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پرونده باید بررسی شود نقصی دارد که دستور برای رفع آن داده شده وقتی تعیین شده تا دوباره این موارد بررسی شود