مشاوره حقوقی رایگان - حذف یارانه معشیتی بعد از طلاقم با وجود حضانت فرزندم

با سلام و عرض ادب و خدا قوت
بنده برج دو امسال مهر طلاقم ثبت شد و قبل از اون خانم سابقم حضانت فرزندم رو رسما به من داد.ولی از اون زمان تا بحال فقط یارانه معمولی که بیستم برج برامون واریز میشه .میاد.
به نظر شما نمیتونم کاری کنم یا به اداره ای مراجعه کنم چون واقعا از لحاظ مالی در مضیغه هستم
تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از فرمانداری و پلیس 10پیگیری کنید