مشاوره حقوقی رایگان - راه قانونی برای تعویض پلاک و فروش خودرو با شاسی تعویضی

درود و تشکر نسبت به شما بزرگان..
آیا قانون و حقوق..راهی را برای خودرویی که یکی از شاسی هایش تعویض شده..گذاشته است..آیا باید تا ابد در دست خود صاحبش بماند و فنا شود.سرنوشت این خودروها چه می شود اصولا...باوجود خیل عظیمی از این همه ماشین شاسی تعویضی..
سپاس

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مجوز بگیرید واگر اصالت نداشته باشد که تعویض پلاک نمیشود در غیر اینصورت جریمه پرداخت میکنید و مجوز میگیرید