مشاوره حقوقی رایگان - حق ده سال مغازه داری

با سلام ده سال است که مغازه پدرم را اداره کرده ام، کلی اعتبار و مشتری دارم. هر ماه هم به پدرم اجاره داده ام. حالا که می خواهم مغازه را تحویل دهم چطور می توانم مبلغی بابت شهرت و اعتبار مغازه درخواست کنم؟

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام اگر اجاره نامه داری و بر اساس شروط خاصی ، سرقفلی تعلق می گیرد اما حق و کسب و پیشه کلا منتفیست. بنابراین بسته به مفاد قرارداد دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
درخواست شما قانونی نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود راهی نیست مگر پدر خودش همراه باشد
کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام هیچ حقی نخواهید داشت

حق کسب و پیشه و حق سرقفلی نخواهید داشت مطلقا

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون مشمول قانون 76 است شامل حق کسب و پیشه نمیشود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از آنجا که قرارداد شما مربوط به بعد از سال 76 است حق سرقفلی یا کسب و پیشه و تجارت به شما تعلق نمی گیرد.