مشاوره حقوقی رایگان - پزشکی قانونی و لغو محکومیت

سلام همسرم در دادگاه مالی محکوم به پرداخت یک میلیارد تومان شده و حکم جلب ایشان صادر شده ولی ایشان چون بیماری خاص دارن و پیوند کلیه شدن تحمل حبس را ندارن حتی پزشک معالج ایشان نامه دادن که ایشان سال 97 اورژانسی پیوند شدن و تحمل حبس را به علل جسمانی ندارن.الان ایشان فراری هستن چگونه می‌شود جلب را لغو کرد.ایا راهی هست که بدون اینکه خودش را معرفی کند از طریق پزشکی قانونی و نامه پزشک لغو جلب شود؟

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام تحت یک شرایط خاصی میتوان عدم تحمل حبس برایشان درخواست داد، ابتدای امر اعسار بدین

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر ابتدا خود را معرفی نماید تا با قرار تامین کیفری در صورت تشخیص قاضی آزاد شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
ایشان باید ابتدا خود را معرفی نماید
و سپس به قاضی اجرای احکام
درخواست تعلیق احرای حکم را نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید خود را معرفی نمایند و بعد تقاضای تعلیق بدهند.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تشخیص عدم اجرای حبس با دادیار اجرای احکام است...