مشاوره حقوقی رایگان - توفیق خودروی لیزینگ بعلت چک برگشتی

باسلام و خسته نباشید
بنده یک ماشین مدل 94 از اقایی (بنام ن) به جای حسابم برداشتم که ایشون هم ماشین رو از دامادشون (بنام ذ) که بصورت لیزینگی بود خریده، اما وکالتنامه وبرپه بنگاهی را به من داده اند.
اما ذ به علت اینکه ضامن برادرش شده بود و پشت تمام چکهای برادرش را امضاء کرده بود و از انجاییکه چکهای برادرش برگشت خورده طلبکار هم توقیف اموال ضامن (ذ) را گرفته که اموالش ماشین که به ما داده بود میباشد و از برج 9 تاکنون ماشین توقیف میباشد.
بنده برای جلوگیری از مزایده گذاشتن ماشین چک اولی را پاس کردم تا ماشین را از توقیف دراورم، اما توقیف دوم هم روی ماشین اعمال شد و کماکان ماشین در پارکینگ است.
لطفا مرا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، اعتراض ثالث اجرایی طرح کنید.