مشاوره حقوقی رایگان - سند تعاونی آپارتمان

با سلام
من بهمن سال 97 یک واحد اپارتمان با سند تعاونی را از یک شخص که ایشان از مالک قبلی وکالتی خریداری کرده بودند، خریدم. سپس به دفتر تعاونی مراجعه نموده و مدارک لازم را همزمان با فروشنده من وکالت نامه ایشان از فروشنده قبلی تحویل و سند جدید تعاونی به اسم بنده صادر گردید. و بنده واحد را تحویل و الان در ان ساکن هستم. حال از دفتر تعاونی تماس گرفتند و گفتند اون سندی که به اسم فروشنده اول بوده، کپی هست ( ظاهرا کپی رنگی).
می خواستم بدونم ایا مشکلی برای من پیش می اید. ؟
اگر فروشنده اول به افراد دیگر هم فروخته باشد، تکلیف من چیست؟
لطفا بنده را راهنمایی نمایید.
باسپاس

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بله دوست عزیز بدون شک به مشکل برمیخورید و باید شکایت کنید . توصیه میکنم به وکیل دادگستری مراجعه تا مدارکتون رو بررسی کند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر قبل از شما ه کس دبگری فروخته باشد بیع اول صحیح است