مشاوره حقوقی رایگان - درمورد ابطال 3 شرط از شروط بخشنامه تبدیل وضعیت ایثارگران

هیئت عمومی دیوان عدالت اداری 3 شرط از شروط بخشنامه تبدیل وضعیت ایثارگران را ابطال کرده حتی از استانداری هم به مدیران کل استان هم ابلاغ شده ولی ادارات زیر بار نمیرن میگن باید سازمان اداری و استخدامی ابلاغ کنه ما باید چکار کنیم ؟؟
سازمان اداری و استخدامی هم میگه فعلا در دست بررسی..مگر رای هیئت عمومی دیوان عدالت لازم الاجرا نیست ؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه می توانید پیگیری کنید