مشاوره حقوقی رایگان - آیا بنده میتونم تقاضای بازنشستگی پزشکی کنم

سلام بنده پرسنل فراجا هستم جراحی قلب باز کردم شکستگی مهرهای کمر دیسک گرده دیسک کمر دارم و به صورت متوالی تاکنون بیش از ده10طبقه سطح سلامت گرفتم آیا می توانم بازنشستگی پزشکی بگیرم لطفاً راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد امکان پذیر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدارک خود را به کمسیون ارایه کنید تا در مورد شما تصمیم بگیرند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت کارافتادگی می توانید اقدام کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از ارگان مربوطه مطرح کنید تا در کمیسیون پزشکی بررسی شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق کمیسیون مربوطه پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید درخواست بدهید تا ابتدا در کمیسیون پزشکی ، از کار افتادگی کلی شما احراز گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

با توجه به اینکه در فراجا هستید امکان از کار افتادگی وجود دارد