مشاوره حقوقی رایگان - نکته های مهم جهت ثبت در اجاره نامه چیست ؟

با سلام و عرض ادب. لطفاً بفرمایید در تنظیم اجاره نامه چه نکاتی باید در نظر گرفته شود که در پایان قرارداد ، مستاجر ملزم به تخلیه واحد مورد اجاره شود ؟ اکثریت مشاوران املاک این نکته ها را نمی دانند و معمولاً یک برگه چاپ شده اجاره نامه را برای تنظیم اجاره نامه استفاده می کنند و در صورت بروز هر مشکلی از اجرای مسئولیت های خود شانه خالی می کنند .

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
تنظیم اجاره نامه در حداقل دونسخه متحد المتن و اخذ امضای حداقل دو نفر شاهد ، تعیین موارد حق فسخ برای موجر مانند تاخیر بیش از 10 روز در پرداخت اقساط و ...