مشاوره حقوقی رایگان - حادثه در زمان خدمت سربازی

با سلام و خسته نباشید، بنده سرباز سپاه هستم که در ساعت اداری مشغول کندن بتن کف حیاط بودم جهت ترکیدگی لوله آب بخاطر فشار زیاد به کمر دچار آسیب شدم که mri انداختم گفتن بیرون زدگی دیسک l5-s1 هست و پروندمو ارسال کردن به کمیسیون 134خواستم بدونم جواب چی میشه و چکار کنم، سپاسگذارم.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این موضوع در تخصص وکلای محترم نمی باشد اما نتیجه کمیسیون می تواند در صورت عدم توافق بر جانبازی- معافیت و ... می تواند توسط وکیل پیگیری گردد
شما می توانید با بنده و یا همکاران محترمم در دادراه تماس حاصل نمایید

یک وکیل

سلام" سوال شما به امور پزشکی مربوط است و اظهارنظر در مورد آن در صلاحیت کمیسیون پزشکیست ضمن اینکه سوال شما تکراریست و قبلا همکاران محترم به نحو مقتضی به آن پاسخ ارائه نموده اند و طرح مجدد سوال بلاوجه و بی مورد است .

مهدي  منصوري

جناب آقای مهدي منصوري :

درود.اگر در کمیسیون احراز گردد که مشکلات ایجاد شده برای شما ناشی از اقداماتی که حین خدمت انجام داده اید بوجود امده نسبت به تعیین درصد جانبازی و تعیین مزایای آن برای شما اقدام خواهد گردید و اگر مشکل شما از مواردی باشد که حسب نظر کمیسیون از موارد معافیت از خدمت باشد نسبت به انجام امورات مربوطه اقدام می گردد

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.هم نظر همکارم جناب منصوری هستم با اصلاح کلمه ازکار افتادگی بجای کلمه جانبازی.یاالله