مشاوره حقوقی رایگان - دعای دریافت پول بیشتر

پسرم در پادگان دو بار دچار حادثه شد که یکی در سال 92 بود که سر پایی درمان شد و معرفی پدرم بود وی دسال 93 در حال کارهای خدماتی بود که لیز خورد ودچار پارگی مینیسک داخلی و خارجی وارگی رباط صلیبی شد که بعد از شکایت ما دادگاه پادگان را به پرداخت دیه کرد که پس از اعتراض های مکرر بلاخره پادگان به مبلغ چهل وشش میلیون محکوم شد پس از چندین ماه پادگان اقدام به ناخواه کرد و دیوان عالی کشور با مدارک قلابی که پادگان ارائه کرد حکم را نقض کرد چون پادگان با جعل سند حادثه سال 92 را بسال 93 ربط داد حالا بعد زمان که دادگاه زمان اعتراض گذاشته بود گذشته ای کار را کرد الان تکلیف ما چیست

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اگر مدارکی دال بر جعل دارید شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر جعل صورت گرفته اول جعل را اثبات کنید و بر اساس آن میتوانید رای را برگردانید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر مدارک جعل شده‌اند شکایت جعل را مطرح نمائید تا مدارک مورد کارشناسی واقع شوند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت عنوان جعل می‌توان طرح شکایت کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی دادنامه صادره است