مشاوره حقوقی رایگان - هزینه کفن و دفن - هزینه رسیدگی به منزل ارثی

سلام . خسته نباشید. مادرم حدود 20 سال پیش از پدرم جدا شد و حضانت ما را به پدرم داد و هیچ رابطه ای با ما نداشت تا اینکه بعد از چندسال فوت کرد و ما تا مدتها از فوت مادرم خبر نداشتیم و اموال مادرم نزد مادربزرگم بود. بعد از اطلاع از مرگ مادرم برای انحصار وراثت اقدام کردم وهمینطور برای اجرت المثل سالهای گذشته که دادگاه به نفع من رای داد و آنها را محکوم کرد. الان که دادگاه جریان دارد و آنها(مادربزرگم) را محکوم کرده است .م ادربزرگ که خودش نیز از ورثه است ادعا می کندکه برای فوت مادرت درسال 1392 حدود40 میلیون خرج کرده است و تو باید پرداخت کنی .( این خرجها بودن اذن من بوده ومن در مجلس حضور نداشتم ) .
سوال من اینست که آیا من باید تمام این مخارج را پرداخت کنم ؟
سوال دوم : خواهرم 3 سال پیش از منزل پدرم فرار کرد و نزد مادربزرگ مادریم رفت و آنها نیز تمام ارثیه مادرم را به او داده اند بدون اجازه وآگاهی من .خواهرم بعد از گرفتن منزل ارثی به آن رسیدگی کرده و حدود40 میلیون خرج کرده و سپس به اجاره داده که این کار او بدون اجازه من بوده و از پول اجاره هیچی به من نداده .و الان ادعا کرده که قبل ازتقسیم ارثیه باید سهم خودم را از هزینه ها پرداخت کنم .
سوال من اینست : آیا او می تواند این چنین ادعا ی بکند؟ آیا دادگاه به نفع او رای می دهد و من باید سهم خودم را بدهم ؟ با تشکر

پاسخ ها :

هزینه کفن و دفن متوفی هزینه دادرسی تقسیم ارث ارث