مشاوره حقوقی رایگان - مفقود شدن اجاره نامه مستاجر

با سلام خسته نباشید. من مستاجر هستم و قبل سررسید زمان تحویل خانه با رضایت موجر خانه را تحویل دادیم برای باطل کردن کد رهگیری باید چکار کنیم چون اجاره نامه مان مفقود شده می شه با همون دو اصل دیگه موجر و بنگاه این کار و کرد؟

پاسخ ها :

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
ظاهرا منظور اقاله قرارداد اجاره میباشد که در آژانس املاک ثبت شده ودارای کد رهگیری میباشد.
دراین حالت موجر ومستاجر به آژانس املاکی که قرارداد درآنجا ثبت مراجعه کنند ودرخواست کنند.آنها اقاله شده را درسامانه مربوطه ثبت کند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به اتفاق به املاک مراجعه نماییدو اقاله خود را ثبت نمایید
با کد رهگیری از سایت می توانید نسخه ای از ان را دریافت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب همان آژانس املاک مراجعه کنید و درخواست دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از طریق املاک می توانید برای ابطال اقدام نمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر کد رهگیری را دارید می توانید مجددا نمونه آن را اخذ کنید