مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی

با سلام. اینجانب 24 سال سابقه کار و2 سال سابقه خدمت سربازی دارم تا کنون به دلیل دیسک کمر جراحی شده ام مرحله آخر در کمرم پروتز قرار داده اند پای چپ نیز بدلیل عوارض دیسک بی حسی دارد وساعت کاری هم از 7صبح تا 16 می باشد امکان درخواست از کار افتادگی می توانم داشته باشم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید درخواست خود را مطرح نمایید تا بیماری شما در کمیسیون پزشکی بررسی گردد
و اگر از کار افتادگی کلی شما احراز
و اثبات گردد میتوانید درخواست بازنشستگی اقامه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید درخواست خود را به کمسیون مربوطه ارایه کنید تا میزان از کارافتادگی شما مشخص شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد امکان پذیر است