مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی

سلام وقتتون بخیر.
بنده 41 سال سن دارم چندین سال سابقه کار خدماتی دارم ولی بیمه نداشتم ولی پارسال در یک کارگاهی بیمه شدم و الان ششماه سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم به دلیل دیسک کمر میتوانم از کار افتادگی بگیرم یا نه.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر علت ان ناشی از حادثه حین انجام کار بدون تقصیر شما باشد میتوانید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اینکه امکان گرفتن از کارافتادگی برای شما وجود دارد یا خیر به این حالت بستگی دارد اول اینکه آیا در قرارداد اولیه شما از کارافتادگی قید شده است یا خیر اگر قید شده باشد باید کمیسیون پزشکی بیمه تامین اجتماعی تشکیل شود و کمیسیون تشخیص دهد که آیا از کارافتادگی به شما تعلق بگیرد یا خیر به تعبیر درست تر در از کار افتادگی شما بررسی شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید از بیمه پیگیری تا در کمیسیون مربوطه بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید درخواست بدهید و مدارک پزشکی خود را ارائه نمایید و
و بیماری شما باید در کمیسیون پزشکی بررسی شود و رای از کار افتادگی کلی شما صادر شود

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
بستگی به نظر کمیسیون پزشکی دارد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حداقل باید یک سال سابقه پرداخت بیمه داشته باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید حداقل یک سال سابقه پرداخت بیمه در ده سال گذشته داشته باشید که نود روز آن مربوط به سال آخرباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده
شما می توانید به تامین اجتماعی مراجعه کنید و درخواست کارافتادگی بدهید.
کمیسیون با توجه به مدارک پزشکی شما اظهارنظر خواهد کرد که کارافتاده هستید یا نه .
به نظر بنده با درخواست شما موافقت نمی شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام در صورت تایید کمیسیون پزشکی ممکن است.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

با سلا و احترام
کارب گرامی سازمان تامین اجتماعی همه بیمه شده های تحت پوشش خود را بدون توجه به میزان پرداخت حق بیمه در برابر حوادث ناشی از کار، مورد حمایت قرار می دهد، بیمه شده برای حوادث غیر ناشی از کار. و یا بیماری عادی خود، آسیب دیده و توانائی را حسب نظر کمیسیون های (پزشکی پیش بینی شده در قانون پزشک اجتماعی ) به صورت کامل از قانون ارائه، درچارچوب و با احراز شرایط قانونی حمایت از قرار خواهد گرفت. در این صورت مستمری، تنها به بیمه شده ای تعلق می گیرد که ظرف 10 سال قبل از وقوع حادثه غیر از کار یا شروع بیماری به از کارافتادگی کلی حداقل دارای یک سال ثابت پرداخت حق بیمه نزد سازمان وظرف یک سال قبل از حادثه یا حادثه بیماری مورد بحث دارای حداقل 90 روز گذشته پرداخت حق بیمه باشد.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

در صورت تایید کمسیون پزشکی میسر است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مقررات بیمه و تشخیص کمیسیون پزشکی مربوط ملاک عمل است.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز با این سابقه بیمه مشمول از کارافتادگی نخواهیدشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست نظر کمیسیون در این صورت اخذ شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درخواست نمایید تا در کمیسیون مورد برسی قرار بگیرد