مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه تصادف غیر عمد

سلام. بنده سال 1398 تصادف کردم با یک موتوری. سر صحنه رضایت داد و ماجرا ختم شد . بعد رفت شکایت کرد و کروکی گرفت و بنده محکوم شدم و بیمه هم هزینه ها رو پرداخت کرده.الان دارای سوء پیشینه شدم.چه کنم رفع بشه.ممنون میشم از شما

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
سوء پیشینه شامل یکسری جرایم خاص هست و موضوع شما ارتباطی به سابقه کیفری ندارد و اگر استعلام گرفته بشه، این موضوع ذکر نشده است(با مرجعه به پلیس 10 میتونید درخواست سوء پیشینه کنید و خیالتون راحت بشه)

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

سوء‌پیشینه محسوب نمیشود.جرم عمدی نبوده خسارت هم‌پرداخت شده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما سوء پیشینه ندارید این مورد سوء پیشینه نمی باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است سوپیشینه ندارید.