مشاوره حقوقی رایگان - ملک ورثه ایی

باسلام.چند سال قبل مادرم فوت شده برادرم درخانه مادرم سکونت داشت بعد از چند سال دست به تخریب منزل کرد و برای خودش سند درست کرده است درصورتی که ملک برای مادرم بوده با قولنامه تقلبی سند گرفته و خودشو صاحب ملک داره ایا من میتونم سندشو باطل کنم و حقمو از ارث بگیرم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بااستناد به ادله ومدارک خود شکایت جعل واستفاده از سند مجعول را مطرح نمایید وسپس دادخواست ابطال سند را ارایه دهید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی متاسفانه مشخص ننموده اید که از چه طریق و مرجعی سند دریافت نموده اند دادگستری و یا هیات های مستقر در اداره ثبت، بهرحال هم از طریق حقوقی می توانید دادخواست ابطال سند ثبت نمایید و هم به اتهام جعل و استفاده از سند مجعول علیه ایشان طرح شکایت کیفری نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید مستدل و مستند پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله سند مالکیت قابل ابطال است
و با توجه به جزئیات موضوع شما باید دادخواست مناسب اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست ابطال سند بدهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بیع نامه جعلی در مرحله کارشناسی خط مشخص میشود