مشاوره حقوقی رایگان - دو برادر من مغازه 30سال گرفتن بدون اجاره تخیه هم نمیکنند

ما 4برادر و8خواهریم وپدر ومادر.دوعدد مغازه تجاری داریم که نزدیک 30سال هست که دوبرادرم مغازها روتصرف کردن وهیچ اجاره ای نمیدن وسند ملک به نام پدر هست وپدر دچار فراموشی شده و الان ما دوبرادر و8 خواهر ومادرم.میگیم مغازها رو تخلیه کنید که بفروشیم یا به کس دیگه اجاره بدیم این دو برادر میگن ما تا مرگ پدر تخلیه نمیکنیم .اگه محبت کنید مشاوره به ما بدید که چیکار کنیم بتونیم بیرونشون کنیم تشکر از لطف شما

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخاست خلع ید و مطالبه اجرت الامثل ایام تصرف از طریقدفاتر خدمات قضایی ثبت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس خلع ید مطرح بفرمائید