مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو خریداری شده

سلام در تاریخ 26شهریور خودرو پژو خریدم و در تاریخ 28شهریور وکالت نامه از صاحب سند گرفتم و در تاریخ29شهریور خودرو را فروختم و در تاریخ 25مهر خلافی خودرو گرفتم که در قسمت وضعیت شکایت نوشته شده بود(بدون شکایت)
و در تاریخ 8آبان برای تعویض پلاک رفتم و با توجه به نامه ای که از تعویض پلاک گرفتم متوجه شدم خودرو در تاریخ 3 آبان توقیف شده(به علت مهریه)
در حال حاضر اعتراض ثالث دادم آیا دادگاه به نفع من است؟؟؟؟

پاسخ ها :

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

درصورت وجود مبایعه نامه معتبر وگواه رفع توقیف خواهد شد