مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو خریداری شده بابت مهریه همسر فروشنده

خودرو خریدم حدود 10سال پیش و سند را بنام نزدیم ولی قولنامه دستی بین من و شخص نوشته شده و شاهدین امضا کردن و الان اون شخص از همسرش جدا شده و همسر مالک توقیف اموال همسرش را گرفته و ماشین که ما خریده بودیم جز اموال اون شخص و توقیف شده الان چطوری میتونم ازادش کنم ؟با قولنامه دستی که نوشتیم میتونم ازاد کنم زن و شوهر قبول دارند که ماشین مال من و هیچ تصرفی ندارند رو ماشین...لطفا راهنمایم کنید

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اعتراص ثالث اجرایی به استناد مدارک مالکیتتان به طرفیت توقیف کننده و فروشنده از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبن کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اعتراض ثالث اجرایی مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اعتراص ثالث اجرایی به استناد مدارک مالکیتتان به طرفیت توقیف کننده بدهید و اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی را به طرفیت فروشنده و توقیف کننده خودرو ، اقامه نمایید و باید تمام ادله خود را ضمیمه دادخواست نمایید و شهود خود را به دادگاه معرفی نمایید و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر خانم راضی به رفع توقیف نیست و پرونده در دادگاه مطرح است اعتراض ثالث اجرایی مطرح کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهید

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

با سلام.اعتراض ثالث اجرایی مطرح نمایید تا دلایل ابرازی بررسی شود