مشاوره حقوقی رایگان - زمین قدیمی

سلام پدر بزرگ من در سال 1350حدود 37 قطعه زمین خریده بود ودر اصلاحات ارضی ثبت بود وپولش رو پرداخت کرده بود ولی بعدش پدر بزرگم فوت میکنه وپدرم هم از زمین چیزی نمیدونه حالا سندش رو پیدا کردیم ونمیدونیم زمین ها کجا هستن وکیا تصرفشون کردن اداره ثبت اسناد هم کمکی نکردچکار کنیم ؟

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
در سند آدرس و مشخصات کامل زمین ها ذکر شده است .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی ابتدا درخواست تامین دلیل و ارجاع امر به کارشناس نمایید تا میزان، موقعیت جغرافیایی و.. مشخص گردد و سپس اقدام قانونی لازم نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را در شورا مطرح نمایید
و توسط کارشناس رسمی با مراجعه به اداره ثبت و بررسی پرونده ثبتی و مشخص شدن پلاک ثبتی ، موقعیت و جا نما یی زمین مشخص خواهد شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی درخواست تامین دلیل و جلب نظر کارشناس مربوطه را نمایید تا موقعیت و سایر مشخصات زمین معین گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تامین دلیل بدهید تا کارشناسی بشه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید